CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

AVIS LEGAL

AVÍS LEGAL

Benvingut/da a la pàgina WEB del CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS. A continuació, us exposem les condicions d’ús de la pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina us atorga el rol d’usuari/ària de la mateixa i, per tant, accepteu les clàusules detallades en aquest document.

IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic, us informem que www.cee.cat és un domini de l’empresa CLUB EXCURSIONISTA EMPORDANÈS amb domicili social a POETA MARQUINA, 2, de FIGUERES i amb telèfon 672 461 884 i CIF G-17410424, que figura inscrit en el Consell Català de L’Esport amb el número 08354.

NORMES D’UTILITZACIÓ

L’usuari/ària es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquesta WEB així com dels continguts i dels serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i els bons costums generalment acceptats i d’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per tant, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, inclosa la introducció d’un virus o similar.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines de la WEB i la informació o els elements que contenen, inclosos textos, documents, fotografies, dibuixos, que representin gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals CLUB EXCURSIONISTA EMPORDANÈS és titular o amb llicències legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, inclòs qualsevol tipus de reproducció, o distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, a través de qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

RESPONSABILITAT

La nostra intenció és oferir un lloc web que ofereix una operació contínua i de qualitat.

De tota manera, us informem que no podem garantir l’accés continuat, i que es poden trobar amb interrupcions o parades per factors o circumstàncies fora del nostre control.

CLUB EXCURSIONISTA EMPORDANÈS no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços o hipervincles.

CLUB EXCURSIONISTA EMPORDANÈS no és responsable per qualsevol dany que pugui sorgir, entre d’altres, d’:

  • Interferències, interrupcions, fallides, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivat per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies de telecomunicacions i xarxes.
  • Intromissions mitjançant l’ús de programes maliciosos de qualsevol mena i a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús inadequat d’aquesta WEB.
  • Errors produïts per un mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades del mateix.

Els usuaris o les usuàries, en cas de danys causats per un ús il·lícit o inadequat d’aquesta WEB, poden ser reclamats per danys i prejudicis, a més si es deriva de l’ús de “robots”, “aranyes”… o eines similars utilitzades per recollir o extreure dades o qualsevol altra acció en la seva part que imposin una càrrega per fer disminuir el funcionament de la WEB.

LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi de o en relació amb l’ús del lloc web estaran subjectes a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals o jutjats de l’Estat espanyol.

CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

Carrer Santa Margarida, 9 1r – 17600 Figueres, Girona

secretaria@cee.cat

672 461 884

www.cee.cat

Any de creació: 1965

Núm registre entitats esportives: 08354

Horari d’oficina: dimecres de 18:30h a 20:30h.

Mes d’agost tancat per vacances.

X