Sopar de celebració del 56è aniversari del Centre Excursionista Empordanès

Què haig de fer per obtenir la llicència federativa?

Per obtenir la llicència federativa has de ser soci del Centre Excursionista Empordanès. Si no ets soci pots donar-te d’alta i sol·licitar la llicència a través del següent enllaç. https://www.feec.cat/requeriments-federat-online/

La FEEC ofereix diferents modalitats depenent de la cobertura de les activitats que es vulguin realitzar. Per tal de saber quina modalitat et correspon pots consultar el següent enllaç http://www.cee.cat/wp-content/uploads/2021/12/Preus-Llicencies-2022.pdf

En cas de dubte per escollir la modalitat podeu enviar un correu a secretaria@cee.cat i ens posarem en contacte amb tu per tal d’ajudar-te amb la tramitació.

Tingues en compte que les modalitats es diferencien per 3 elements:

Edat: (SUB-14 i SUB-17) i per altre banda (SUB-18 i MAJORS).

Segons les activitats de muntanya que es practiquen: A, B, C, D i E.

Habilitació: FEEC o (FEEC + FEDME)

ATENCIÓ: Hi ha l’opció de quotes familiars per a menors de 18 anys (Pàgina 3 del pdf).

Ara que ja saps quina modalitat et correspon només hauràs de fer l’ingrés de l’import total de la llicència indicant nom i cognoms al següent número de compte:

ES52 2100 0415 06 02 00357899

Un cop fet l’ingrés hauràs d’omplir el següent formulari amb les teves dades i adjuntar una imatge del resguard del pagament. Quan hàgim rebut el teu formulari et tramitarem l’alta perquè estiguis federa’t al més ràpid possible.

La targeta en físic ens arribarà al local del CEE al cap d’uns dies de realitzar la tramitació però mentrestant et podràs descarregar l’aplicació FEEC al teu telèfon mòbil a on podràs tenir accés a la llicència de forma online.