CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

Denúncia pública contra el tancament de la muntanya de Requesens

arbre-tallat-als-mesclants-cami-veinal-sant-climent-requesens

La IAEDEN i el Centre Excursionista Empordanès hem realitzat una denúncia pel tancament que s’ha efectuat, durant el confinament, de la muntanya de Requesens i que a dia d’avui encara es manté.

Requesens és una Muntanya emblemàtica per tota la comarca, un dels pulmons empordanesos, i conté mostres destacables de patrimoni cultural, arqueològic i arquitectònic, des del neolític al segle XIX. En aquest sentit forma part del paisatge sentimental de nombroses persones i famílies. Aquest vincles emocionals i familiars la doten d’un significat molt poderós a tots nivells.

Per aquesta raó, es demana als ajuntaments de la Jonquera, Espolla, Sant Climent i Cantallops i al Consell Comarcal de l’Alt Empordà i al Paratge Natural de l’Albera perquè treballin per la seva reobertura. Així mateix demanem als propietaris de la muntanya que retirin els obstacles que no permeten accedir a la muntanya de Requesens i que retornin a la normalitat l’accés dels camins, com sempre havia estat.

Podeu llegir la notícia que n’ha fet el Setmanari de l’Empordà https://www.emporda.info/comarca/2020/07/01/centre-excursionista-empordanes-iaeden-denuncien/468952.html 

Comparteix l´article 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X