CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

Imatges històriques de la inauguració del Refugi de Bassegoda – Can Galan, del 20 de juny de 1976

portada-refu

Imatges històriques de la inauguració del Refugi de Bassegoda – Can Galan, 20 de juny de 1976.

En el marc de La Mostra de Muntanya i Aventura 2022, que va finalitzar el passat 5 de febrer, es van presentar unes imatges històriques de la inauguració del Refugi de Bassegoda – Can Galan, del 20 de juny de 1976.
Gràcies a la càmera Super 8 d’en Josep Maria Benejam i Bohigas, avui podem disposar d’una gravació d’alt valor per l’entitat.
A l’acte de presentació hi van participar l’alcalde l’Albanyà Joan Fàbregas, un representant de la família Quera, propietària de la finca on es troba el refugi, i en Lluís Benejam i Vidal en representació de la família Benejam.
Aquesta gravació va generar l’interès informatiu de TV3 que va dedicar-hi una notícia en la que van reproduir part de les imatges d’en Josep Maria Benejam, i alhora un equip de TV3 va anar al refugi de Can Galan amb la Pilar Soler i Naspleda, que va néixer i viure a Can Galan, i en Jaume Delclòs, president del Centre Excursionista Empordanès.
Des de l’entitat volem agrair a totes les persones que han fet possible que el refugi sigui avui una realitat que tots i totes podem gaudir. Així mateix agrair a la família d’en Josep Maria Benejam que ens hagi cedit la gravació i la puguem donar a conèixer.
És un patrimoni col·lectiu que cal preservar.

Imatges històriques de la inauguració del Refugi de Bassegoda – Can Galan, 20 de juny de 1976.

Notícia emesa al telenotícies vespre de TV3 el 5 de febrer de 2022
El refugi de Bassegoda: 46 anys d’història

Comparteix l´article 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X