CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

El corredor de muntanya Enric Graboleda del Centre Excursionista Empordanès queda primer de la categoria màster 50 i primer de Catalunya de la mateixa categoria a l’Olla de Núria

Graboleda-arribada

Diumenge passat, 12 de juny, es va celebrar la 14ena Olla de Núria amb la participació de 700 corredors i corredores. Una edició que s’ha considerat la millor de la història.
El Centre Excursionista Empordanès celebrem i felicitem el resultat del corredor i soci de l’entitat, Enric Graboleda, que va quedar primer a la categoria de màster 50 i primer de Catalunya de la mateixa categoria.

L’Olla de Núria és una de les curses de muntanya que els darrers anys s’ha anat posicionant entre les millors. En aquest sentit, enguany s’ha inclòs al circuit internacional de les Golden Trail World Series, fet que ha suposat un creixement del nivell dels participants. Ha acollit bona part dels millors corredors i corredores del món.
Stian Angermund i Maude Mathys van ser els vencedors baten els rècords que tenien els catalans Kilian Jornet i Mireia Miró.

Comparteix l´article 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X