CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

Fins a 200 participants al primer concurs de fotografia del Centre Excursionista Empordanès en el marc de La Mostra de Muntanya i Aventura 2021

Yasin

El jurat format per Josep Algans, Maria Alzamora i Jordi Meli ha escollit les 5 fotos premiades

Èxit del primer concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram que el Centre Excursionista Empordanès ha organitzat en el marc de la vintena edició de La Mostra, Muntanya i Aventura. Fins a 200 participants han compartit imatges amb el hashtag#lamostracee. Les fotos havien de complir amb el requisit de ser representatives de la muntanya i haver-se fet entre l’1 de desembre de 2020 i el 15 de gener de 2021. Entre aquestes el jurat ha escollit les 5 fotos guanyadores. Un jurat format per Josep Algans, Maria Alzamora i Jordi Meli, tots tres professionals de la fotografia, que han valorat en base als criteris que s’estipulaven a les bases del concurs com l’adequació a la temàtica, l’originalitat i la qualitat tècnica.
Els autors i autores de les fotos guanyadores han estat; Nil Falgarona, amb una foto practicant escalada a Darnius, Yasin Khatira a Lac Blanc de Chamonix-Mont-Blanc, Alba Falgarona amb una foto des de Bastiments, Cristina Rodríguez des del Pantà de Santa Fe del Montseny i Ester Ferrusola, al Lai Blau, Suïssa.
Les 5 fotografies guanyadores s’exposaran durant els actes de La Mostra que començarà el proper 28 de gener i s’allargarà fins el 7 de febrer.

Comparteix l´article 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X