CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

Per 20 anys més de LA MOSTRA

M20-1

La vintena edició de La Mostra ha arribat en una situació complexa i excepcional. Després de moltes incerteses, modificacions i moltes ganes de celebrar els 20 anys de La Mostra l’hem pogut celebrar amb vosaltres i gràcies a vosaltres.
Aquest any les sessions presencials han estat una tasca complicada, no hi volíem renunciar però els temps que vivim requerien un canvi d’enfoc i adaptar-nos. Hem començat amb l’habitual col·laboració amb Diòptria, la pel·lícula Honeyland, que es va fer únicament en format presencial a La Cate i que va tenir una gran resposta de públic. Pel que fa a les sessions de pel·lícules i documentals s’ha ofert una selecció de propostes mitjançant la pàgina web donant llibertat que cadascú les mires quan millor li anés. Per primera vegada s’han fet diferents propostes pels més menuts. La proposta encara la trobareu a la pàgina web.
Pel que fa als convidats no hem volgut renunciar a tenir entre nosaltres figures destacades del món de la muntanya, de casa nostra i a nivell internacional. Els referents internacionals d’aquesta edició han estat la Barbara Zangerl i Jacopo Larcher, que han obert les xerrades de convidats únicament en línia i amb traducció simultània, amb una gran resposta de públic. La segona setmana hem gaudit d’en Bru Busom, ja que en Marc Toralles l’havien operat el dia abans, i la seva última ascensió de la Slovak Direct al Denali i el format va ser presencial i en línia. La sessió d’instituts va ser en línia de la mà d’en Bru Busom. Per nosaltres aquesta presencialitat és molt important i la gent va respondre molt bé i va gaudir molt de la xerrada i del personatge.
Així mateix, per primera vegada s’ha organitzat un concurs de fotografia mitjançant instagram on han participat més de 200 persones. Les 5 fotografies finalistes, que ha escollit el jurat (Josep Algans, Maria Alzamora i Jordi Meli), han estat exposades conjuntament amb la tradicional exposició de Monphoto a la sala l’Aljub.
Aquesta edició especial en motiu dels 20 anys, hem exposat cartells de totes les edicions en aparadors de botigues de Figueres, conjuntament amb el cartell de la programació d’enguany per recordar d’on venim i cap a on anem.
Des d’aquí volem agrair a tothom que ha col·laborat en fer possible aquesta edició i sobretot haver pogut arribar fins aquí, des de redactar les bases del concurs, la qualitat tècnica de la retransmissió en directe, la difusió a xarxes socials, la pàgina web, el jurat, els participants del concurs, al públic presencial i des de casa. Desitjant que hagueu gaudit de la proposta esperem retrobar-nos a l’edició 20+1.

Comissió organitzadora de LA MOSTRA

Comparteix l´article 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X