27Gen9:00 pm10:00 pmLa Mostra - Sessió convidat: ONCE UPON A CLIMB – Caroline Ciavaldini i James Pearson

Detalls de l´esdeveniment

21h La Cate

Caroline Ciavaldini. La Caroline va créixer a l’illa de la Reunió. Després d’haver dedicat els seus primers anys com escaladora en el món de la competició professional i sumar numerosos èxits i campionats, ara gaudeix d’un nou capítol de la seva vida com a escaladora polifacética viatjant pel món i descobrint una diversitat infinita d’escalades clàssiques, esportives o de bloc.

James Pearson. Es va iniciar al món de l’escalada amb 15 anys a les calcàries i gresos del Peak District d’Anglaterra. Als 19 anys ja era un dels escaladors d’escalada clàssica més potents del Regne Unit amb primeres vies d’E10 i E11 (màxim grau d’escalada tradicional —trad climbing— del món). Des de llavors en James ha estat recorrent el planeta juntament amb la seva parella Caroline Ciavaldini a la cerca de parets, blocs o cims.

Perquè Once Upon a climb?
Mentre viatgen junts, fan projectes junts, escalen junts, les històries d’en James s’han convertit en les històries de la Caroline i les d’ella en les d’en James. L’idea d’Once Upon A Climb és explicar aquestes històries a través d’imatges, textos i vídeos. Perquè ambdós son escaladors professionals, i la manera com tots dos veuen el seu lloc en el mon no és només aconseguir coses «difícils», sinó també poder-ne parlar i inspirar a escalar més, a escalar diferent, amb l’única finalitat de gaudir. Així és com en James i la Caroline viuen l’escalada. En James és un expert d’escalada clàssica, mentre que la Caroline és una “màquina de les compes”. En realitat, tots dos han recorregut un llarg camí des dels seus orígens. Ara només volen que aquest viatge feliç, de conte de fades, valgui la pena d’explicar amb la companyia dels seus dos fills.

Consulta la programació

Horari

(Divendres) 9:00 pm - 10:00 pm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *