CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

Sortida de petit format proposada pel mes d’abril 2021

La sortida de petit format del mes d’abril és una circular amb inici i arribada al poble de Biure. Passa per l’observatori, un búnquer molt gran i ben conservat, amb molt bona vista a tota la serra de l’Albera. Continuem per un corriol fins al Castell de Montroig on podem visitar una antiga mina que passa per sota el castell. Baixem fins a la carretera i pugem cap al puig cargol per corriol una mica dret. La baixada la fem per l’altre costat fins a tornar al riu Ricardell on seguirem el riu fins tornar a Biure. Aquesta excursió és una proposta del soci Josep Lluís Gañan a qui agraïm la seva col·laboració.

Sortida de petit format proposada pel mes de març de 2021

DONES I MUNTANYA. CAMINS PER A LA IGUALTAT

Aviat farà un any del 8 de març del 2020, on tots junts caminàvem pels entorns de Cala Montjoi en motiu del Dia de la Dona i finalitzàvem amb un vermut a la platja, amb aquell ambient distès encara érem poc conscients dels canvis que ens causaria la pandèmia. Un any després, el Centre Excursionista Empordanès vol continuar reivindicant els drets de la dona en la societat actual amb el lema “Dones i muntanya. Camins per a la igualtat”, proposant una sortida de petit format per l’entorn de Sant Quirze de Colera, on tothom la pugui fer al seu aire seguint la ruta proposada per la sòcia Rosa Guixer.
Us animem a fer la ruta per descobrir indrets poc freqüentats de l’Empordà i que junts seguim caminant i avançant per una societat igualitària i justa.
Esperem retrobar-nos aviat i gaudir junts de les sortides del centre excursionista.

Sortida de petit format proposada pels mesos de gener i febrer de 2021

Sortida de petit format proposada pel desembre de 2020

La segona sortida de petit format que us proposem pel mes de desembre és una excursió circular per l’entorn del Manol i la Garriga d’Empordà.
17 quilòmetres de ruta amb 200 metres de desnivell. Tanmateix és una ruta que es pot retallar per si es vol fer més curta.
Us deixem el track de la ruta així com la fitxa informativa detallada.

Esperem que la gaudiu!

Sortida de petit format proposada pel novembre de 2020

Us proposem una excursió circular entre Llers i Les Escaules. És una ruta circular de gairebé 13 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 320 metres.
Aquesta primera excursió de petit format l’hem d’agrair al soci Jaume Prada.
Us deixem una ressenya de la ruta així com el track que ha preparat el soci del Centre Excursionista Empordanès, Jaume Prada, a qui hem d’agrair aquesta fantàstica excursió.

Camins per la igualtat. Sortida de petit format del diumenge 8 de març de 2020 a les Baumes de Roses sortint de Cala Montjoi.

Sortida de petit format del diumenge 9 de febrer al Cap de Creus

Sortida de petit format del diumenge 12 de gener. Sortida i arribada a Vilajuïga.

Sortida de petit format del diumenge 1 de desembre. Pujada del pessebre a la Mare de Déu del Mont. 

Sortida de petit format del diumenge 9 de novembre a l’entorn d’Albanyà. 

Imatges de la sortida circular d’octubre. Setcases-Tregurà-El Catllar-Setcases, 13 Km. 

CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

Carrer Poeta Marquina, 2, 17600 Figueres, Girona

secretaria@cee.cat

672 461 884

www.cee.cat

Any de creació: 1965

Núm registre entitats esportives: 08354

Horari: d´oficina: dilluns de 19h a 21h

Mes d’agost tancat per vacances.

X