CENTRE EXCURSIONISTA EMPORDANÈS

QUI SOM

El Club Excursionista Empordanès conegut popularment com a Centre Excursionista Empordanès (CEE), com a entitat excursionista, es dedica a promoure activitats de muntanya: excursionisme, escalada, esquí i bicicleta de muntanya.
No obstant això, a diferència d’altres centres excursionistes, el Centre Excursionista Empordanès des de la seva creació el 1965 ha dut a terme una important tasca a la comarca de l’Alt Empordà de promoció i recuperació de patrimoni cultural i natural ‒sovint desconegut i sobretot infravalorat‒. També ha promogut la creació d’itineraris de senders per donar a conèixer aquest patrimoni i d’infraestructures de suport (refugis lliures) amb un caràcter totalment voluntari i sense ànim de lucre.
L’entitat està formada per diverses vocalies que permeten que la base social de l’entitat pugui gaudir de les activitats que s’organitzen.

Junta
Presidència: Jaume Delclòs
Tresoreria: Helena Ymbert
Secretaria: Mariona Isern
Vocals: Josep Maria Benet, Maria Blanco, Pere Bosch, Ruth Casteys, Xavier Clotas, Cesc Gironella, Carina Gispert, Xavier Llaona, Albert Bagué.

CENTRE EXCURSIONISTA

EMPORDANÈS

C/ Santa Margarida, 9-1r.

17600 Figueres.

secretaria@cee.cat

672 461 884 (dimecres de 18:30h a 20:30h)

www.cee.cat

Any de creació: 1965

Núm registre entitats esportives: 08354

Horari d’oficina:

Dimecres de 18:30h a 20:30h. (Cal tocar el timbre, 9-1r.)

Mes d’agost tancat per vacances.